სააღდგომო პასკის საუკეთესო და მარტივი რეცეპტი მასწავლებლებისთვის
17-04-2020
დაკოპირებულია
-
+
მალე აღდგომის ბრწყინვალე დღესასწაულს ვიზეიმებთ და ამ დღისთვის, ყოველ წელს განსაკუთრებით ვემზადებით. სააღდგომოდ, ყველა ცდილობს სახლში მომზადებული კერძებით შეხვდეს. მაგრამ პასკის გამოცხობას უმრავლესობა მაინც ვერ ბედავს და ყიდვას ამჯობინებს.
წელს კი სულ სხვა რეალობა გვაქვს, თითქმის ყველაფერი დაკეტილია, გადაადგილება კი შეზღუდული. მიუხედავად, იმისა, რომ სასურსათო მაღაზიები მაინც მუშაობს, ახლა საუკეთესო დროა პასკის გამოცხობაში დახელოვნდეთ. სახლშიც ხართ და დრო გაქვთ, ამიტომ ჩვენ საუკეთესო და უმარტივეს რეცეპტს გთავაზობთ. ჩვენი რეცეპტი იმ მასწავლებლებსაც გამოგადგებათ, რომლებიც ონლაინ სწავლების რეჟიმში ხართ და დიდ დროს კომპიუტერთან ატარებთ. ეს ხერხი ნაკლებ დროს და ენერგიას წაგართმევთ.
თბილ რძეს დაამატეთ საფუარი, 200 გ ფქვილი და გააჩერეთ 30 წუთი. შემდეგ ათქვიფეთ კვერცხის გული, სუნელები, ვანილი, ცედრა და შაქარი, ამ მასას შეაზილეთ დარბილებული კარაქიც. მიღებულ მასას დაუმატეთ საფუარიანი მასა, დაამატეთ ფქვილი და მოზილეთ ცომი. დატოვეთ ამოფუებამდე. ამის შემდეგ შეურიეთ ქიშმიში და ცუკატები.
ცომი უნდა გადაიტანოთ ცხიმწასმულ ფორმებში და კიდევ დატოვეთ ასაფუებლად. კარგად ამოფუების შემდეგ კი გამოაცხოთ 170-180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.
სულ ეს არის და სადღესასწაულო პასკაც მზადაა. გემრიელად მიირთვით.
„პოზიტიური სასკოლო გარემო პირველ რიგში ნიშნავს გარემოს, რომელიც ხელსაყრელი და შესაბამისია თავისუფალი და კრიტიკულად მოაზროვნე მოქალაქის ჩამოყალიბებისთვის“