მთავარი | სიახლეები | სკოლები | სამასწავლებლო | უნივერსიტეტები | სკოლამდელები - skolamdelebi.ge | მსოფლიო | სხვა სიახლეები |
ბარბარობისთვის, მოსახლეობის უმრავლესობა ლობიანებს აცხობს, თუმცა მუდმივი დილემაა - როგორ მოვამზადოთ გულსართი ისე, რომ არ დაიფშვნას.
გთავაზობთ რამდენიმე რჩევას:
ღორის ქონი საუკეთესო საშუალებაა მასის შესაკრავად, შეგიძლიათ ზეთი გამოიყენოთ, მთავარია ცხიმი არ აკლდეს.
ერთ-ერთი გამოსავალი კარტოფილია, ჩაახარშეთ და შიგთავსი კარგად შეიკვრება. ასევე, იყენებენ ფქვილსაც.
დიასახლისები ასევე ამბობენ, რომ ლობიანის გულსართის მთავარი ინგრედიენტი ბევრი კარაქია - მხოლოდ ასე მოახერხებთ ისეთი მასის მომზადებას, რომელიც ჭამის დროს არ დაიფშვნება.
აღსანიშნავია, რომ ჩვენთან საუბრისას, დირექტორებმა აწ უკვე გასული სასწავლო წელიც შეაჯამეს
მასწავლებლების ორი საგნის გამოცდაზე გამოყენებული ტესტები - NAEC
„აბიტურიენტებს ვურჩევდი სჯეროდეთ საკუთარი თავის“
etaloni.ge-ს ბლიც-კითხვებს კვირიკეს N2 საჯარო სკოლის დირექტორი ინგა ქარცივაძე პასუხობს
სკოლაში თითოეული მოსწავლის ინტერესებზე მორგებული გარემოა შექმნილი
„მე არასდროს მიფიქრია საჯარო სკოლაში გადასვლაზე, დიდი და წარმატებული ოჯახის წევრი ვარ და ეს ძალიან მახარებს“
ესპანეთში, ბავშვები დაახლოებით 10-12 კვირა ისვენებენ, სკოლები ივნისის დასასრულს ასრულებენ სასწავლო პროცესს