მთავარი | სიახლეები | სკოლები | სამასწავლებლო | უნივერსიტეტები | სკოლამდელები - skolamdelebi.ge | მსოფლიო | სხვა სიახლეები |
აღდგომის ბრწყინვალე დღესასწაული ახლოვდება და ასეთ დროს, სადღესასწაულო ტკბილეულის საკითხიც აქტუალური ხდება. განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც საქმე ბავშვების ჯანმრთელობას ეხება.
როგორ უნდა შევარჩიოთ პასკა და ზოგადად სადღესასწაულო ტკბილეული, ისე, რომ ნაკლებად მავნებელი იყოს პატარების ჯანმრთელობისთვის; გთავაზობთ რამდენიმე რჩევას:
მაგალითად, ნატურალური სააღდგომო პასკის შემადგენლობაშია ფქვილი, კარაქი, რძე, კვერცხი, შაქარი, საფუარი, ქიშმიში, დაშაქრული ხილი და დაჭრილი თხილიც კი, ამიტომ მნიშვნელოვანია, ტკბილეულის ინგრედიენტები სხვა დანამატებს არ შეიცავდეს, მთავარი კი ისაა, რომ არ უნდა შედიოდეს შემდეგი საკვები დანამატები: ფოსფატები, სორბიტოლი, ეთილის სპირტი და პროპილენგლიკოლი.
20 კითხვის შედეგად კი გამარჯვებულებიც გამოვლინდნენ
თუ ეროვნულებზე რეგისტრაციისას ზედმეტი თანხა გადაიხადეთ - ინსტრუქცია აბიტურიენტებისთვის
მნიშვნელოვან იინფორმაცია მასწავლებელისა და სპეციალური მასწავლებლის გამოცდაზე გასვლის მსურველებისთვის
„მასწავლებლობა ჩემთვის, შთაგონება და სულის ძახილი“ - გაიცანით 2025 წლის მასწავლებლის გლობალური ჯილდოს კონკურსის გამარჯვებული ეკა სეფიაშვილი
მოსწავლე-მასწავლებლის ურთიერთობაში ყველაზე მნიშვნელოვანია მეგობრული და ალტერნატიული გზების გამოძებნა
კლასის ხელმძღვანელი გახლავთ აზა ლემონჯარია
ღონისძიება ჩატარდა ქართულ ენაზე, რომლის ორგანიზატორი გახლდათ ქართულის, როგორც მეორე ენის მასწავლებელი ლია ტონოიანი